Tel.:
China Plastic Pulverizer Machine fabrikant
Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd

Om uitstekende Pulverizer & Hoogte - de kwaliteitsdienst aan Klanten te verstrekken

Thuis

Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd

Bedrijfplaats

Opgezet in Januari 2007, Huibang-is Machinesco., Ltd een professionele fabrikant en een exporteur van plastic pulverizers en uitdrijvingsmachines, die in de rijke, mooie stad worden gevestigd - Zhangjiagang, Jiangsu-provincie. Het behoort tot Yangtze-Riviergebied, en dicht bij Shanghai, Nanjing, Suzhou, Wuxi, Changzhou en ander economisch achterland, is het vervoerssysteem uiterst geschikt en snel wat luchtoverzees/landverzending van alle havens van China kan behandelen.

 

Producten & Voordelen

Ons hoofd bedrijfsproduct omvat plastic pulverizer, maalmachine, ontvezelmachine, mixer, enige en dubbele schroefextruder, plastic pijp/profiel (hout & plastiek)/blad/de lijn van de plaatuitdrijving, afstand-weg, snijder, lader, de controle van de vormtemperatuur, enz., die allen de kenmerken als eenvoudige aanpassing, lage energie-consumptie en hoge productefficiency en productie tonen. Op het bedrijf, met vrij stabiele sterktevoordelen in het merk, kwaliteit, technologie, markt, schaal en voordeel, is vertrouwd en gesteund door vele nieuwe en oude consumenten meer dan 10 jaar, die belangrijke bijdrage tot de lokale economische ontwikkeling leveren

 

Jarenlang zijn de uitbreiding en de ontwikkeling, Huibang-Machines één van de belangrijke geïntegreerde machinesbedrijven in China geworden. Momenteel, heeft ons bedrijf een vloeroppervlak van 5000 vierkante meters, twee hoogst gemechaniseerde fabrieken en goed uitgeruste bureaus, ook, hebben wij technisch personeel en een professioneel de dienstteam, dat klanten de beste pre-sale en naverkoopdienst kunnen aanbieden om de problemen op te lossen om machines, voorschot te kopen en kosteloos te zuiveren, diverse toebehoren ervaren en divers technisch advies is ook beschikbaar.

 

Daarnaast is onze productie door een streng proces, met inbegrip van strikt kwaliteitsbeheersysteem, het meten gegaan en het inspectiesysteem, het normalisatiesysteem, het systeem op basis van informatie en het gemoderniseerde wetenschappelijke beheer, wat betekent, oefenen binnen de potentiële voordelen van duurzame ontwikkeling uit en rangschikken undisputedly de belangrijke positie in de binnenlandse zelfde industrie, die een erkende belangrijke onderneming en een uitstekende vertegenwoordiger in deze industrie worden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : HB

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

China Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Opgericht in Januari 2007, is de Machinesco. van Zhangjiagang Huibang, Ltd nu de meest professionele plastic pulverizer fabrikant in Jiangsu-Provincie geworden. Met de snelle ontwikkeling en de bloeiende zaken, 10 jaar later, kan de workshop de vraag ontmoeten niet. In 2017, bewoog Huibang zich aan een nieuwe installatie, die 5000 vierkante meter behandelt. Tijdens voorbij 12 jaar, heeft Huibang meer dan 1500 klanten rond de wereld gediend. Huibang hangt altijd de filosofie aan van „om uitstekende producten en hoogte te verstrekken - de kwaliteitsdienst aan klanten“ wij beloven dat uw elk vereiste ernstig zal worden behandeld en uw suggestie zal warm respecteerd worden.

bedrijfsdiensten

Onze Belofte bij de Dienst

 

Voortdurend aan het principe van „verstrek hoogte - kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst“, bloeien wij op uitdagingen en gaan constant boven en verder voor onze klanten. U kunt op onze werknemers rond de wereld tellen om de onzekerheden van vandaag met het vertrouwen aan te pakken dat uit hun diepe kennis van lokale markten en hun deskundigheid stamt. De onovertroffen persoonlijke dienst plaatst apart ons. Elke bij Huibang-Machinesco., Ltd veronderstelt een hoge graad van persoonlijke verantwoordelijkheid voor uw baan; en wij zullen niet rusten tot dat werk aan uw tevredenheid wordt gedaan. Wij voorzien in plaats van reageren, en wij volgen door.

 

Achter elk contract, leveringsketen zijn de oplossing, het telefoongesprek en de verzending een persoonlijke verhouding met u, onze klant. Of wij uw volledige leveringsketen leiden of de gespecialiseerde dienst aanbieden, onze capaciteit te luisteren en te leren alvorens actie te voeren zijn wat tot onze werknemers uw efficiëntere partners en onze oplossingen maakt.

Bedrijfteam

De opleiding is een zeer belangrijke cursus voor alle leden en wij organiseren diverse opleiding om HB werknemers te helpen om de capaciteiten te verbeteren en hen professioneler te laten over de pulverizer machine zijn.

China Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd
Road van No.7renmin, Changyinsha, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China
Tel.:+86-138-148-04734
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Plastic Pulverizer Machine Leverancier. © 2018 - 2020 plastic-pulverizermachine.com. All Rights Reserved.